PETITA REDUCCIÓ DE DIÀMETRE

El nostre company Jordi està recuperant tot el material amb el que tocava fa uns anys. Un dels plats és aquest Crash Ride Zildjian Titanium. Ah!, però aquest plat té una petita escletxa!.


El primer que hem fet és marcar amb un retolador els limits de la trencadisa. Un cop que hem vist que aquesta és petita i controlada hem de prendre una decissió: Fem un tall tipus barret del Quixot?, o...



...fem una reducció del diàmetre del plat?  Com a la fi el tall és de ben just un centímetre triem la segona opció. Tots sabem que això darrer és molt arriscat, ja que, redueix molt els harmònics més dolços. Altre cosa que podríem fer és una reducció del pes, però el nostre companys volia conservar els logotips i això ens impedeix fer aquesta reducció.




Un cop al torn he marcat amb la gúbia la part del plat que traurem. Veient-ho no us recordat l'acabat d'alguns plats com els Istanbul Mehmet X-Rubbish?

Encenalls de Bronze



Encara el fondré i faré un anell!!!



El resultat final ha estat tot un èxit!. El plat no ha perdut so i pràcticament tampoc ha canviat el caràcter. I ep!! El nostre company content i agraït!!